Cadeaukaarten

We hebben cadeaukaarten die te gebruiken zijn in onze toko. Deze cadeaukaarten zijn alleen te verkrijgen per 10 euro of per 25 euro en zijn alleen te verkrijgen aan de kassa van Toko Toko Breda.

De voorwaarden:

  • Deze cadeaukaarten zijn alleen te gebruiken in TokoToko Breda en in de Foodcorner van Toko Toko Breda (dus niet in de Amazing Oriental).

  • Deze cadeaukaarten zijn niet inwisselbaar voor geld.

  • Deze cadeaukaarten zijn één jaar lang geldig vanaf de ingangsdatum, wat vermeldt staat op de voorkant van de cadeaukaart bij aanschaf van de cadeaukaart.

  • De cadeaukaart is eenmalig te gebruiken. U krijgt het resterende bedrag bij aankoop niet terug! Voorbeeld: u heeft een aankoop van €9,50 met gebruik van de €10 cadeaukaart. Dan krijgt u het resterende bedrag van 50 cent niet terug. Let er hierbij op dat er volop gebruik wordt gemaakt van deze kaart!


Recente blogposts

Alles weergeven

Gedurende 25 juli t/m 7 augustus zijn wij gesloten wegens de vakantie. Daarna zijn wij weer open volgens onze normale openingstijden en kan je weer volop genieten van onze producten. Wil je weten wat

Dit jaar zijn wij op de volgende feestdagen gesloten. Pasen (eerste en tweede paasdag): zondag 17 en maandag 18 april 2022 Koningsdag: woensdag 27 april 2022 Bevrijdingsdag: donderdag 5 mei 2022 Hemel