top of page

Cadeaukaarten

We hebben cadeaukaarten die te gebruiken zijn in onze toko. Deze cadeaukaarten zijn alleen te verkrijgen per 10 euro of per 25 euro en zijn alleen te verkrijgen aan de kassa van Toko Toko Breda.

De voorwaarden:

  • Deze cadeaukaarten zijn alleen te gebruiken in TokoToko Breda en in de Foodcorner van Toko Toko Breda (dus niet in de Amazing Oriental).

  • Deze cadeaukaarten zijn niet inwisselbaar voor geld.

  • Deze cadeaukaarten zijn één jaar lang geldig vanaf de ingangsdatum, wat vermeldt staat op de voorkant van de cadeaukaart bij aanschaf van de cadeaukaart.

  • De cadeaukaart is eenmalig te gebruiken. U krijgt het resterende bedrag bij aankoop niet terug! Voorbeeld: u heeft een aankoop van €9,50 met gebruik van de €10 cadeaukaart. Dan krijgt u het resterende bedrag van 50 cent niet terug. Let er hierbij op dat er volop gebruik wordt gemaakt van deze kaart!


Recente blogposts

Alles weergeven

Feestdagen 2024

Dit jaar zijn wij op de volgende feestdagen gesloten. Nieuwjaarsdag: maandag 1 januari Pasen (eerste en tweede paasdag): zondag 31maart en maandag 1 april Bevrijdingsdag: zondag 5 mei Hemelvaartsdag:

Feestdagen 2023

Dit jaar zijn wij op de volgende feestdagen gesloten. Pasen (eerste en tweede paasdag): zondag 9 en maandag 10 april 2023 Koningsdag: donderdag 27 april 2023 Hemelvaartsdag: donderdag 18 mei 2023 Zome

Comentarios


cadeaukaarten
bottom of page