top of page

Cadeau inspiratie

Naast de cadeaukaarten hebben wij ook andere producten wat leuk is om cadeau te geven zoals:

- Kookboeken

- Kookgerei

- Servies

- Bier of wijn


Maar het is ook leuk om een soort ervaring te geven, denk aan:


Proeverij

Zoals je misschien al weten dat wij veel producten hebben van verschillende landen. Waardoor van één type product verschillende versies uit bestaan, zoals sambal, bier, noedels en chips. Door middel van een proeverij zal je dan verschillende smaken van verschillende landen kunnen proberen.


Een kookpakket samenstellen

In onze winkel hebben wij verschillende kruidenpasta’s specifiek voor bepaalde gerechten. Het recept staat vaak op de achterkant van de verpakking vermeldt. Doe een pakje kokosmelk, sojasaus en ketjap erbij en dan heb je al een leuk samengesteld pakket. Of stel bijvoorbeeld een sushipakket samen met zeewier, rijst en sauzen.


Geniet momentje

Naast de genoemde producten hebben wij ook verschillende theesoorten, combineer dat met iets zoets zoals spekkoek of koekjes en geef dat samen met een leuke theeset of een leuke theebeker.

Of

Bier of sake met wat hartige nootjes, zeewiersnacks, chips of kroepoek en houdt een gezellig borrelmomentje.

Recente blogposts

Alles weergeven

Dit jaar zijn wij op de volgende feestdagen gesloten. Pasen (eerste en tweede paasdag): zondag 9 en maandag 10 april 2023 Koningsdag: donderdag 27 april 2023 Hemelvaartsdag: donderdag 18 mei 2023 Pink

cadeaukaarten
bottom of page